بیماری کلیه پلی کیستیک با کراتینین 470: این می تواند یک کنترل خوب

بیماری کلیه پلی کیستیک با کراتینین 470: این می تواند یک کنترل خوب

یکی از بستگان بیمار من با بیماری کلیه پلی کیستیک و سطح کراتینین او تا 470 در حال حاضر. در همان زمان، او نیز از کاهش اشتها، کاهش وزن، اسپاسم های عضلانی رنج می برد، و همچنین دارای فشار خون. من می خواهم بدانم که آیا این بیماری می تواند آن را به خوبی کنترل کند؟

به صداقت، سطح بالای کراتینین در نقاط بیماری کلیه پلی کیستیک به رشد کیست او را "باعث عملکرد کلیوی کاهش فیلتراسیون. در حال حاضر کلیه ها او میزان آسیب در مرحله سوم بیماری مزمن کلیه است. فشار خون بالا، کاهش اشتها، کاهش وزن، خستگی علائم در بیماران مبتلا به این مرحله هستند. نگران نباشید، این مرحله را می توان به خوبی با درمان مناسب کنترل می شود.

چه روش برای مدیریت بیماری کلیه پلی کیستیک با سطح کراتینین بالا مفید هستند؟

درمان سیستمیک زیر برای مدیریت بیماری کلیه پلی کیستیک با کراتینین بالا مفید است

1. پزشکی میکرو چینی Osmotherapy به مهار رشد کیست و آن کاهش یافته است.

2. دهان چینی طب گیاهی، درمان حمام پا، ماساژ، طب سوزنی و فتیلهگذاری، برای بازگرداندن سلول های گلومرولی آسیب دیده و بهبود عملکرد کلیه.

مخلوط 3. مه کان علاوه سان فنگ چی به بهبود تعادل خود را از ایمنی

در کوتاه مدت، با این درمان سیستمیک، بیماری وی را می توان کنترل خب، پس از آن می توانید بدون کیفیت دیالیز یا پیوند کلیه زندگی می کنند.

همانطور که همه ما می دانیم، بیماری کلیه پلی کیستیک یک نوع بیماری ژنتیکی است، بنابراین نمی توان آن را درمان کرد، اما ما می توانیم کمک به کسانی که بیمارانی که از آن رنج می برند این شانس را به مانند یک فرد عادی با درمان مناسب زندگی می کنند.

اگر شما علاقه مند در این درمان ها بیماری کلیه پلی کیستیک، و یا می خواهید به کنترل بیماری کلیه پلی کیستیک خوب است، شما می توانید با ما ارسال ایمیل و یا پیام زیر را ترک، ما بهترین های ما سعی خواهد کرد که به شما کمک کند.

ایمیل: Asya.yue@mail.ru

واتساپ / وایبر: +86 13292893707

اسکایپ: hospital.kidney

VKontakte می: AsyaYue